Ολυμπιακός: Κλείνει τον Ζοσέ Σα

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Ζοσέ Σα

Με την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς ο τερματοφύλακας που έρχεται να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο ύψους 1,92μ πορτιέρο που πέρσι έπαιξε 21 ματς με την Πόρτο

Φαίνεται πως «κλειδώνει» το όνομα του τερματοφύλακα που φέρνει ο Ολυμπιακός για να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Πρόκειται για τον Ζοσέ Σα, που ανήκει στην Πόρτο. Μια προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που επέλεξε να πάει στην αγορά που γνωρίσει καλύτερα από όλες. Εκείνη της πατρίδας του.

Ο Πορτογάλος πορτιέρο γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1993 και είναι διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του. Με την Πόρτο πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και έγραψε συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (εκ των οποίων οι 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ). Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από πλευράς των Ερυθρόλευκων και κυρίως ξαναλέμε ένας τερματοφύλακας που τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο προπονητής. Έχουν δουλέψει μαζί στη Μαριτίμο.  Τον είχε στο ρόστερ της ομάδας του ο Μαρτίνς, άρα ξέρει πέρα από τις ικανότητες και τον χαρακτήρα του 25άχρονου που έρχεται στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή ώστε να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ