Ολυμπιακός: Πάει Ισπανία ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Πάει Ισπανία ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μεταβεί στην Βαλένθια για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπέτις στο Μεστάγια

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 20 του μήνα την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς θα πάει όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία, για να δει από κοντά τον εκτός έδρας αγώνα της Μπέτις με την Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς σχεδιάζει να κάνει ταξίδι – αστραπή στην Βαλένθια για να δει το Σάββατο 15 Σπετεμβρίου το ματς των Ανδαλουσιάνων στο Μεστάγια και την Κυριακή το μεσημέρι να επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην σημασία που δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάλυση του αντιπάλου και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια με Λουκέρνη και Μπέρνλι. Ο 48χρονος τεχνικός θέλει να έχει καλή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου του Ολυμπιακού, ώστε να είναι σε θέση να αναλύσει καλά τους Ισπανούς στην ομάδα του.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο Μαρτίνς θα πάει στην Ισπανία για να δει από κοντά την Μπέτις ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Πορτογάλου προπονητή είχε πάει στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας Μπέτις – Σεβίλλη και είδε την αντίπαλο των Πειραιωτών να επικρατεί με 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ