Ο Ζιντάν ανακοίνωσε την επιστροφή του στους πάγκους!

Ο Ζιντάν ανακοίνωσε την επιστροφή του στους πάγκους!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το μέλλον του και αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην προπονητική. Οργιάζουν οι φήμες για συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Premier League μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Τα σενάρια που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί πολύ σύντομα κυριαρχούν στα αγγλικά ΜΜΕ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διάδοχος του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι ο Ζιντεντίν Ζιντάν. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν ο Γάλλος προπονητής έχει συμφωνήσει ήδη με τους κόκκινους διαβόλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Ζιντάν μίλησε στην ισπανική τηλεόραση και αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα είναι ξανά προπονητής, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ομάδα που θα αναλάβει.

«Σίγουρα, θα επιστρέψω στην προπονητική πολύ σύντομα διότι είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και είναι ένα κομμάτι της ζωής μου», είπε ο Γάλλος στο TVE χωρίς να γίνει γνωστή η ομάδα, αλλά τις φήμες να οργιάζουν πως τα έχει βρει με τη Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ