Απίστευτο: 18+1 «μεγαθήρια» τσεκάρουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Απίστευτο: 18+1 «μεγαθήρια» τσεκάρουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Ο 24χρονος Ελληνογερμανός τερματοφύλακας έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον τεράστιων συλλόγων.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σύμφωνα με την , βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων Ευρωπαϊκών Club, όπως της Μπάγερν (περισσότερο απ’ όλες) και 18 ακόμα ομάδων, κυρίως από την Αγγλία. Μεταξύ αυτών αναφέρονται και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ.

Πρόκειται λοιπόν, για μία φοβερή πραγματικότητα για το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, το οποίο φαντάζει κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας που βρίσκεται στην πρώτη σεζόν του στην Λισαβόνα , έχει πραγματοποιήσει ήδη 10 εμφανίσεις με τις 4 εξ αυτών να είναι «ανίκητος».

Ο νεαρός τερματοφύλακας, αποτελεί ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό προϊόν του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ανδρώθηκε στις ακαδημίες τις Στουτγκάρδης, έχοντας 84 συμμετοχές στην U16,17 και 18, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα 3 φορές με την φανέλα των«σουηβών».

Όσον αφορά σ

την συμμετοχή του στα Γερμανικά κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, ο Βλαχοδήμος έχει συμμετάσχει σε όλα, σημειώνοντας 47 συμμετοχές.

Ο σταθμός, ο οποίος βοήθησε τον Βλαχοδήμο να ωριμάσει αρκετά και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ήταν η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, αν και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο την καριέρα του στους  «πράσινους», δεχόμενος 2 τέρματα στο επίσημο ντεμπούτο του από δικά του λάθη απέναντι στην Βέροια, η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, θα έχει να το λέει ότι ο Βλαχοδήμος.. έπαθε Καρνέζη, όταν μετά από ένα γκολ του Μίτσελ με την φανέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ… από το «μέγαρο μουσικής», το οποίο χάρισε και την πρόκριση στην «Ένωση», η καριέρα του τελευταίου πήρε την ανιούσα και εξαργυρώθηκε με μεταγραφή στην Serie A.

Έτσι λοιπόν και ο Ελληνογερμανός τερματοφύλακας, μαθαίνοντας από τα λάθη του και εργαζόμενος αρκετά σκληρά στις καλοκαιρινές προετοιμασίες και στις προπονήσεις, μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στην «Νέα Σμύρνη» απέναντι στον Πανιώνιο, πήρε την φανέλα του βασικού με το τριφύλλι… σπίτι του. 63 συμμετοχές αργότερα, με τις 34 εξ αυτών χωρίς να δεχθεί τέρμα, θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για την Πορτογαλία και τους «αετούς» της Μπενφίκα, έτοιμος να αρπάξει και την πρωτόγνωρη γι’αυτόν εμπειρία των ομίλων του Champions League.

Το μέλλον λοιπόν ανήκει κυριολεκτικά στα «χέρια του»… αν και με την μπάλα στα πόδια είναι πραγματικά εξαιρετικός!

Γερμανικό προϊόν δεν είναι άλλωστε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ