Ο Λούκας Τρέχο «έχασε» τη γυναίκα του και το παιδί του από τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ο Λούκας Τρέχο «έχασε» τη γυναίκα του και το παιδί του από τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Οι διασώστες εντόπισαν νεκρούς τη σύζυγο και τα παιδιά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λούκας Τρέχο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Λούκας Τρέχο δει μία τραγωδία. Ο 38χρονος Αργεντινός αμυντικός και πρώην των Ατρόμητου, του Εθνικού Αστέρα και του Αιγάλεω, που πλέον αγωνίζεται στη Βενεζουέλα έχασε στους φονικούς σεισμούς της Βενεζουέλας την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Μετά από 72 ώρες ερευνών από τους διασώστες, εντοπίστηκαν τα μέλη της οικογένειάς του, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Ο Τρέχο, αμέσως μετά τους σεισμούς βρέθηκε να αναζητά απεγνωσμένα τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν μετά τις δύο τρομακτικές σεισμικές δονήσεις, άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που ισοπέδωσαν περιοχές της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Απίθανο: Η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης ακύρωσε την πτήση τσάρτερ για την επιστροφή της ομάδας (pic)

«Δεν ξέρω τίποτα για την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς οι ώρες περνούν και η αγωνία όλων κορυφώνεται. «Ζητώ βοήθεια, παρακαλώ. Δεν ξέρω τίποτα για την οικογένειά μου, παρακαλώ προσευχηθείτε γι’ αυτούς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν εκεί», είχε γράψει επίσης ο 38χρονος άσος.

 

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ