Διώχνει τρεις από την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Διώχνει τρεις από την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε!

Έτοιμος για…περικοπές φαίνεται πως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως το ρόστερ των «μπλαουγκράνα» είναι υπεράριθμο και έχει ήδη ζητήσει από την διοίκηση την άμεση αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών. Τα ονόματα αυτών; Αρντά Τουράν, Πάκο Αλκάθερ και Ραφίνια. Για τους δύο πρώτους μάλιστα οι Καταλανοί περιμένουν να […]

Έτοιμος για…περικοπές φαίνεται πως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως το ρόστερ των «μπλαουγκράνα» είναι υπεράριθμο και έχει ήδη ζητήσει από την διοίκηση την άμεση αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών.

Τα ονόματα αυτών;

Αρντά Τουράν, Πάκο Αλκάθερ και Ραφίνια.

Για τους δύο πρώτους μάλιστα οι Καταλανοί περιμένουν να εισπράξουν περίπου 44 εκατομμύρια στο σύνολο, ενώ η περίπτωση του Ραφίνια είναι αρκετά πιο περίπλοκη, λόγω και του τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 3 μήνες ακόμα.

Είτε πάντως οι πωλήσεις τελικά προχωρήσουν, είτε όχι, η πρόθεση του Βαλβέρδε να «καθαρίσει» το ρόστερ είναι φανερή και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μέσα στην ομάδα πως θα πρέπει να παλέψουν για μία θέση σε αυτήν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ