Λαζαρίδης, η επιστροφή με «Γιάννη Παθιακάκη»! (pics)

Λαζαρίδης, η επιστροφή με «Γιάννη Παθιακάκη»! (pics)

O τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης, δεν μπορεί να αποχωριστεί το μικρόβιο του ποδοσφαίρου, καθώς επέστρεψε στα ερασιτεχνικά γήπεδα και συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ και ασίστ.

Επιστροφή στα γήπεδα για το Νίκο Λαζαρίδη! Ο τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου μπορεί να αποχαιρέτησε τα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου όμως δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ομάδα «Γιάννης Παθιακάκης» στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ανατολική Αττικής.

Μάλιστα, την Κυριακή (26/11) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα κόντρα στα Γλυκά Νερά και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του με 3-2.

O 38χρονος κεντρικός αμυντικός πέτυχε το πρώτο γκολ του «Παθιακάκη» και έδωσε την ασίστ στο νικητήριο τέρμα, το οποίο σημείωσε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της Καλλιθέας, Νίκος Ιορδανίδης.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λαζαρίδη ανέβηκε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς και πλέον κοιτάζει μόνο προς τα πάνω στη βαθμολογία.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο «Παθιακάκης» έχει σημειώσει δύο ανόδους τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ στηρίζεται κυρίως σε παιδιά από την άκρως επιτυχημένη ακαδημία του μαζί με λίγους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες όπως ο Λαζαρίδης και ο Ιορδανίδης, οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει και τους φετινούς στόχους της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ