Σκέψεις για κίτρινη κάρτα στους προπονητές

Σκέψεις για κίτρινη κάρτα στους προπονητές

Στις 22 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το διεθνές συμβούλιο για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγών

Το διεθνές συμβούλιο για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει στην Γλασκόβη στις 22 Νοεμβρίου και θα τεθούν επί τάπητος μια σειρά από σκέψεις γα αλλαγές. Μια από αυτές έχει να κάνει με την θέσπιση κίτρινης κάρτας για τους προπονητές, ως ένα μέτρο προειδοποίησης για να μην προχωρούν οι διαιτητές αμέσως στην αποβολή του προπονητή από τον πάγκο, αν η συμπεριφορά του ξεφεύγει από τα όρια.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική πρόταση που θα συζητηθεί κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Μια από τις προτάσεις που έχει γίνει είναι ν’ απαγορευτούν οι αλλαγές όταν θα ξεκινούν οι καθυστερήσεις, όπως επίσης και να τελειώνει η φάση σε εκτέλεση πέναλτι, αν αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Επίσης θα εξεταστεί η αλλαγή πάσας μεταξύ γκολκίπερ  – παίκτη εντός περιοχής μετά από ελεύθερο, ενώ ένα άλλο θέμα που θ’ απασχολήσει το συνέδριο, είναι στην διαδικασία αλλαγής, ο παίκτης που αποχωρεί να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου από το πλησιέστερο σημείο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ