Αυτή η νύχτα μένει, Γιάννη…

Αυτή η νύχτα μένει, Γιάννη…

Ήταν αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν. Κρατώντας την εστία του απαραβίαστη και την ομάδα του όρθια στο Σαν Σίρο, στο ματς της ζωής του. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Ανέστη, που έζησε την Πέμπτη μια νύχτα που θα θυμάται πιθανότατα για πάντα. Ο διεθνής πορτιέρε της ΑΕΚ ήταν […]

Ήταν αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν. Κρατώντας την εστία του απαραβίαστη και την ομάδα του όρθια στο Σαν Σίρο, στο ματς της ζωής του. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Ανέστη, που έζησε την Πέμπτη μια νύχτα που θα θυμάται πιθανότατα για πάντα.

Ο διεθνής πορτιέρε της ΑΕΚ ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε, «καθαρίζοντας» με αποφασιστικότητα και συνάμα αυτοπεποίθηση, όποια φάση προέκυψε. Με την εμφάνισή του αυτή, να τον φέρνει μάλιστα και στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής του Europa League. Επίτευγμα που μόνο… απλό δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Ανέστης πάντως μετά το ματς, ήταν απόλυτα προσγειωμένος. Με το χαμόγελο να είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια συμπαικτών, προπονητή, τεχνικού τιμ και όλων των ανθρώπων της ομάδας.

Που αναγνώρισαν την πολύ σημαντική προσφορά του, για να έρθει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Το οποίο της ανοίγει για τα καλά τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο ο ίδιος, έζησε απόλυτα ψύχραιμα έως και μετρημένα, αυτή την αναμφίβολα ξεχωριστή βραδιά. Που σε μερικά χρόνια από τώρα, θα διηγείται θα στα παιδιά του. Δεν είναι δα και απλό πράγμα να αρνείσαι το γκολ σε παίκτες όπως ο Σούσο, ο Αντρέ Σίλβα, ο Τσαλχάνογλου και ο Μποναβεντούρα. Και να αποχωρείς από το «Σαν Σίρο» με το κεφάλι ψηλά και την εστία απαραβίαστη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας όμως αρκέστηκε σε ένα «Post» στο Instagram με μια φωτογραφία, όπου νικά τον Σούσο σε τετ-α-τετ, γράφοντας «ένας ακόμα βαθμός».

Δείχνοντας έτσι και το ποια είναι η ουσία της χθεσινής βραδιάς, για την ΑΕΚ. Με την δική του, εντυπωσιακή εμφάνιση, να περνά σε δεύτερο πλάνο.

Αφού τα οφέλη της, είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι να τα εκμεταλλευθεί. Συνεχίζοντας την δουλειά με την ίδια ταπεινότητα που τον διακρίνει και στοχεύοντας μονάχα, στο πώς θα γίνεται καλύτερος, μέρα με την μέρα. Δίνοντας κι άλλους βαθμούς στην Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ