«Τρέλα» Ρονάλντο για το καλό κρασί: Ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια!

«Τρέλα» Ρονάλντο για το καλό κρασί: Ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του στο Λονδίνο μαζί με τη σύντροφό του και όπως φαίνεται δεν τον απασχολεί καθόλου το πόσα χρήματα θα ξοδέψει.

Εχει τόσα λεφτά που αφενός δεν ξέρει τι… να τα κάνει, αφετέρου η οικονομική του άνεση του δίνει τη δυνατότητα να γεύεται τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο για μίνι διακοπές με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του.
Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «Sun» ο σταρ της Γιουβέντους δείπνησε στο υπερπολυτελές εστιατόριο Scott’s της αγγλικής πρωτεύουσας και παρήγγειλε δύο μπουκάλια κρασί συνολικής αξίας… 31.000 ευρώ!!!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στην εφημερίδα άνθρωποι που ήταν στο εστιατόριο ο Ρονάλντο μαζί με τη σύντροφό του και δύο φίλους του, παρήγγειλαν αρχικά ένα μπουκάλι Richebourg Grand Cru, το πιο ακριβό κρασί στον κόσμο, που κοστίζει 20.000 ευρώ!

Μάλιστα το κρασί αυτό είναι τόσο σπάνιο που δεν έχει συμπεριλαμβάνεται στο μενού του εστιατόριο, αλλά προσφέρεται μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.
Εν συνεχεία ο CR7 αγόρασε ένα μπουκάλι Pomerol Petrus του 1982, που ήταν πιο φθηνό καθώς κόστισε… μόλις 11.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ισχυρίστηκαν αρκετοί θαμώνες του εστιατορίου, ο Ρονάλντο και η παρέα του δεν τελείωσαν καν το δεύτερο μπουκάλι, καθώς έφυγαν γρήγορα προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες τένις στο τουρνουά ATP!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ