Ο Ρονάλντο αρνήθηκε την πρόσκληση για τον τελικό Ρίβερ – Μπόκα

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε την πρόσκληση για τον τελικό Ρίβερ – Μπόκα

Ο Πορτογάλος μέσος δεν θα είναι στις εξέδρες του Μπερναμπέου για να παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό του Λιμπερταδόρες. Αντιθέτως ο Μέσι θα είναι παρών στα επίσημα του Μπερναμπέου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε πρόσκληση για να παρακολουθήσει από τα επίσημα του Μπερναμπέου τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά έδωσε αρνητική απάντηση. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θα επιστρέψει τώρα λοιπόν στο «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό που θέλησε να διευκρινίσει η πλευρά του σούπερ σταρ της Γιουβέντους, είναι ότι η άρνηση του δεν έχει να κάνει με την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο ματς.

Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα προσκλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μπουένος Άιρες και ο Μέσι αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Υπήρξαν αρκετοί που θεώρησαν ότι η άρνηση του Ρονάλντο έχει να κάνει με το ότι δεν ήθελε να δει το παιχνίδι μαζί με τον Μέσι, αλλά από το περιβάλλον του Κριστιάνο ξεκαθάριζαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ