Οι αστέρες του NBA φτιάχνουν την ιδανική εντεκάδα του 2018 (pics)

Οι αστέρες του NBA φτιάχνουν την ιδανική εντεκάδα του 2018 (pics)

Λούκα Ντόντσιτς, Λάρι Νάνς και Τζον Κόλινς πήραν μέρος στην ψηφοφορία της UEFA για την κορυφαία εντεκάδα του 2018.

Οι αστέρες του NBA, Λούκα Ντόντσιτς, Λάρι Νανς Τζούνιορς και Τζον Κόλινς, πήραν μέρος στην ψηφοφορία της UEFA, για την κορυφαία ομάδα του 2018. Μία διαδικασία, που ολοκληρώθηκε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, την Πέμπτη το βράδυ.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι παίκτες του μπάσκετ που παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου και δηλώνουν φανατικοί του αθλήματος. Ο Σλοβένος γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς είναι δηλωμένος φαν της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης, από τα χρόνια που αγωνιζόταν στη «Βασίλισσα». Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ντόντσιτς βρισκόταν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να στηρίξει από κοντά τους «μερένχες».

Η ιδανική εντεκάδα του Ντόντσιτς περιλαμβάνει 7 ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει; Οι 11 εκλεκτοί του Σλοβένου είναι οι: Όμπλακ, Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος, Γκοντίν, Βαράν, Κρόος, Ίσκο, Πογκμπά, Μόντρις, Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τον Λάρι Νανς η κορυφαία εντεκάδα απαρτίζεται από τους: Όμπλακ, Κιελίνι, Κουλιμπαλί, Ουμτιτί, Φαν Ντάικ, Καντέ, Αζάρ, Μόντριτς, Ντε Μπρόινε, Μπαπέ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σέντερ της Ατλάντα, Τζον Κόλινς, επέλεξε τους: Όμπλακ, Κιελίνι, Κουλιμπαλί, Ερνάντες, Μαρσέλο, Καντέ, Αζάρ, Πογκμπά, Ράκιτιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ