Η απίθανη ιστορία του υιού Σαπουντζή που κατέληξε στον Ολυμπιακό

Η απίθανη ιστορία του υιού Σαπουντζή που κατέληξε στον Ολυμπιακό

«Κιτρινόμαυρη»... απόχρωση έχει ο λόγος που ο νεαρός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Τον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αντώνη Σαπουντζή, Τάσο, απέκτησε εδώ και λίγες ώρες ο Ολυμπιακός για την ομάδα Κ-17. Ο νεαρός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, ωστόσο το εντυπωσιακό στη μεταγραφή αυτή είναι ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από τον δικέφαλο, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια με τους ασπρόμαυρους, ο νεαρός μεσοεπιθετικός φέρεται να πανηγύρισε έχοντας κάτω από την φανέλα του ΠΑΟΚ αυτήν του Αρη!

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο νεαρός Σαπουντζής δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και κινήθηκε άμεσα για να τον αποκτήσει.

Πλέον ο Τάσος Σαπουντζής αποτελεί μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ-17 Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Οσο για τη «σύνδεσή» του με τον Αρη – εφόσον φυσικά το περιστατικό ισχύει- να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του Αντώνης αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών των κίτρινων. Παρότι ο 47χρονος σήμερα Σαπουντζής ταυτίστηκε περισσότερο με τον Πανιώνιο, οι οπαδοί του «Θεού του πολέμου» τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό του, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους για μια τριετία (1992-95).

Τέλος να σημειώσουμε ότι νεαρός είναι γεννημένος στις 28/01/2002 ενώ αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2013 διαμένοντας μάλιστα στο σπίτι των Ακαδημιών του «Δικεφάλου». Τη φετινή σεζόν έγραψε οκτώ συμμετοχές ( σε 320 λεπτά), μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ