Δερμιτζάκης: «Ο Άκπομ θα ξεπεράσει γρήγορα τον Πρίγιοβιτς»

Δερμιτζάκης: «Ο Άκπομ θα ξεπεράσει γρήγορα τον Πρίγιοβιτς»

Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σέρβου.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφικές του κινήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε πεπεισμένος ότι ο Άκπομ θα προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Πρίγιοβιτς στις δηλώσεις που έκανε στο «Metropolis 95.5».

Αρχικά για τη βράβευση του είπε: «Σίγουρα το ήθος είναι η περιουσία που αφήνουμε στην οικογένεια και τα παιδιά μας. Ο καθένας χαράζει το δρόμο του με το ανάλογο κόστος. Προσπαθώ να τηρώ αρχές και να έχω τις αξίες μου. Έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνω και εύχομαι ο Θεούλης να με έχει καλά».

Για τη Μακεδονία: «Όλοι όσοι ψήφισαν κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που διαδηλώνει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μπράβο και στους φίλους του ΠΑΟΚ που φώναζαν το «Μακεδονία ξακουστή». Είμαστε Μακεδόνες και είναι τιμή μας και καμάρι μας. Αυτό δεν διαπραγματεύεται».

Για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές: «Πιστεύω έχει το επιτελείο για να πάρει ένα αποτέλεσμα. Και οι παίκτες που έφυγαν το έκαναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ήρθαν παίκτες που γνωρίζουμε όπως ο Ενρίκε, ο Γιαννούλης, που είναι το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κερδίζουμε και άλλη μια μεταγραφή τον Άκπομ. Θα ξεπεράσει γρήγορα τον Πρίγιοβιτς γιατί δείχνει να έχει χαρίσματα και στο γκολ και προσφέρει στο συνδυαστικό παιχνίδι της ομάδας. Δεν ξέρω εάν θα τον ξεπεράσει στα γκολ αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα καθώς βοηθάει και στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας».

Για την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ μετά τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένα τυχαίο γεγονός. Βοήθησαν τα παιχνίδια. Βέβαια οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και βοηθάει και ο Άκπομ με τον Μπίσεσβαρ που γύρισε στη φυσική του θέση πίσω από τον επιθετικό».

Για τον μέσο όρο ηλικίας του ΠΑΟΚ: «Όλοι οι προπονητές θέλουν να έχουν ένα συγκεκριμένο μέσο όρο για να συνδυάζουν εμπειρία, φιλοδοξίες. Με τη διαφορά αυτή των οχτώ βαθμών και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και θα επέλθει και η ηρεμία στον οργανισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ