Οι υπερήρωες Καμπιάσο, Ζιλμπέρτο και Εσιέν στην υπηρεσία του γυναικείου ποδοσφαίρου! (vid+pic)

Οι υπερήρωες Καμπιάσο, Ζιλμπέρτο και Εσιέν στην υπηρεσία του γυναικείου ποδοσφαίρου! (vid+pic)

Ο «Κούτσου» και οι δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και στηρίζουν έμπρακτα το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019.

Τηλεμεταφέρονται, πετάνε, χρησιμοποιούν ακτίνες «χ» και έχουν ως στόχο να διαδώσουν σε όλο τον πλανήτη το γυναικείο ποδόσφαιρο! Οι υπερήρωες της ομάδας #LegendsAssemble ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν έμπρακτα το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019, που θα διεξαχθεί στην Γαλλία τον ερχόμενο Ιούνιο (7/6).

Παγκόσμιοι θρύλοι, άνδρες και γυναίκες, έχουν ως στόχο να διαδώσουν από άκρη σε άκρη το γυναικείο ποδόσφαιρο και να αποδείξουν ότι η στρογγυλή θέα δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Πρώην ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, γίνονται ένα και σε καλούν να λάβεις μέρος στην γιορτή του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στην «θρυλική» ομάδα, η οποία αποτελείται από 13 γυναίκες και 10 άνδρες, συμμετέχει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, αλλά και οι πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Εσιέν και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Αργεντινός έχει την κωδική ονομασία «ψευδαίσθηση», λόγω της «υπερδύναμης» που διαθέτει, ο Αφρικανός είναι ο «Μπίσον» και είναι… άφθαρτος, ενώ ο Βραζιλιάνος είναι το «αόρατο τείχος» και έχει ως special move την «αθόρυβη κίνηση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«I want to use my superpowers to make an impact on the lives and women and girls around the world and show them that they can achieve their goals.» #LegendsAssemble #FIFAWWC #DareToShine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gilberto Silva (@gilbertosilva) στις

Μαζί τους είναι μεταξύ άλλων ο «μύθος» του γαλλικού ποδοσφαίρου, Μαρσέλ Ντεσαγί, ο Ιάπωνας Αγια Μιγιάμα, αλλά και ο άλλοτε παίκτης της Εβερτον, Τιμ Κέιχιλ.

Οι Legends, οι οποίοι προέρχονται από 20 από τις 24 χώρες που θα λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση για το γυναικείο ποδόσφαιρο, θα συμμετάσχουν σε περίπου 100 εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Tour Trophy. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ οι υπερήρωες θα συνεχίσουν να «χρησιμοποιούν» τις υπερδυνάμεις τους για να προωθήσουν το ποδόσφαιρο των γυναικών.

«Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να είναι υπερήρωας;» ρωτά ο Άλεξ Σκοτ, με τον πρώην διεθνή άσο της Αγγλίας να συμπληρώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος με τα #LegendsAssemble, επειδή το alter ego μου έχει μόνο έναν στόχο, και αυτό είναι να ενδυναμώσω τα κορίτσια και τις γυναίκες και να τις ενθαρρύνω να παίζουν ποδόσφαιρο».

Ο Αλεξ Σκοτ έχει το προσωνύμιο «Trail Blazer» και είναι ένας υπερήρωας προικισμένος με νοημοσύνη μεγαλοφυίας. Μαζί με τους υπόλοιπους Legends θα βοηθήσουν να ακουστεί το γυναικείο ποδόσφαιρο στα απέραντα του κόσμου και θα προσκαλέσουν τους φιλάθλους της στρογγυλής θεάς να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

Δείτε το βίντεο με τους υπερήρωες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ