Νεαρός παίκτης της Τότεναμ αποθέωσε την Τούμπα

Νεαρός παίκτης της Τότεναμ αποθέωσε την Τούμπα

Ο Χάρβεϊ Γουάιτ και οι συμπαίκτες του κέρδισαν την ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτός αποθέωσε την ασπρόμαυρη κερκίδα.

Η ομάδα Νέων Κ19 της Τότεναμ κέρδισε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα την περασμένη Τρίτη και προκρίθηκε στους «16» του Youth League της UEFA. Ο νεαρός Χάρβεϊ Γουάιτ των Λονδρέζων μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του και αποθέωσε την ασπρόμαυρη κερκίδα και την Τούμπα, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 10.000 φίλοι του Δικέφαλου!

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοιο περιβάλλον αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις ως μία μεγάλη εμπειρία. Εγώ πραγματικά το απόλαυσα, να παίζω μπροστά, πιθανότατα στο μεγαλύτερο κοινό που με έχει ήδη, οπότε προσπάθησα να το ζήσω. Για να είμαι ειλικρινής, μπορείς να ακούσεις τους φίλους των γηπεδούχων και παρότι ήταν πολύ θορυβώδεις, δε δίνεις πολλή σημασία γιατί προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σε κάθε κόρνερ που είχαν, σε κάθε στατική φάση, μπορούσα με να νιώσουμε την ένταση από όλους τους αντιπάλους παίκτες, φώναζαν ο ένας στον άλλον και οι οπαδοί το έκαναν ακόμα πιο δυνατά, αλλά εμείς έπρεπε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας.

Όταν αποβλήθηκε ένας παίκτης τους και στη συνέχεια είχαν κάποια ευκαιρία, αυτό έφερνε όλη την ομάδα τους μαζί με τους οπαδούς, αλλά νομίζω ότι αρχίσαμε να το σταματάμε προς το τέλος, κάτι που ήταν καλό, κρατώντας τη μπάλα κι έτσι δε μπορούσαν να βρουν το μομέντουμ για να σκοράρουν για την ισοφάριση.

Το να προπονηθούμε στο στάδιο πριν και στη συνέχεια, το να παίξουμε μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, ακόμα κι αν υποστήριζαν την αντίπαλη ομάδα, ήταν κάτι υπέροχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ