Κέμπες: «Ο Μέσι έχει υψηλότερο ανταγωνισμό από τον Μαραντόνα»

Κέμπες: «Ο Μέσι έχει υψηλότερο ανταγωνισμό από τον Μαραντόνα»

Ο παλαίμαχος φορ της Αργεντινής μπορεί να μην έδωσε σαφή απάντηση στο ερώτημα Μέσι ή Μαραντόνα, όμως παραδέχθηκε πως ο πρώτος συναντά πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό στη δική του εποχή σε σχέση με τον Ντιέγκο.

Μέσι ή Μαραντόνα, Μαραντόνα ή Μέσι. Το ερώτημα που ταλανίζει την ποδοσφαιρική υφήλιο την τελευταία δεκαετία και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.

Μια απόπειρα, πάντως, έκανε ο Μάριο Κέμπες, ο οποίος αν και άλλοτε συμπαίκτης του Μαραντόνα παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να αποφασίσει ποιος εκ των δυο είναι καλύτερος.

Αντιθέτως, ο παλαίμαχος φορ της Βαλένθια φάνηκε να δίνει ένα πόντο παραπάνω στον Μέσι στην μεταξύ τους κόντρα, καθώς ο 31χρονος συναντά πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό στη δική του εποχή σε σχέση με τον Ντιέγκο.

«Ο Μαραντόνα δεν είχε αντίπαλο στην εποχή του. Ο Μέσι πρώτα είχε τον Ροναλντίνιο και μετά ήρθε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά παρόλα αυτά είναι καλύτερος και από τους δυο» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Οι άνθρωποι σπαταλούν υπερβολικά πολύ χρόνο για να τους συγκρίνουν. Εγώ απλά θεωρώ πως οι δυο τους ήταν οι καλύτεροι στις δικές τους εποχές» απάντησε ο Αργεντινός, αφήνοντας το ερώτημα να… διαιωνίζεται.

Πάντως, κληθείς να απαντήσει σχετικά με ποιον θα ήθελε να συνεργαστεί, ο Κέμπες έδωσε την ψήφο του στον Μέσι, αλλά μόνο επειδή υπήρξε ήδη συμπαίκτης με τον Μαραντόνα.

«Θα ήθελα να παίξω με τον Μέσι, επειδή με τον Ντιέγκο ήμασταν μαζί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ