Ερικ Λίνκαρ: Ξυλοκόπησαν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ερικ Λίνκαρ: Ξυλοκόπησαν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ο πρώην μέσος των Παναθηναϊκού και Ακράτητου υποστηρίζει ότι τον έδειραν οι προπονητές της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους τον κατηγορούν ότι αυτός τους χτύπησε!

Τι το ήθελε να πανηγυρίσει τόσο έξαλλα ο Ερικ Λίνκαρ; Το μόνο σίγουρα είναι ότι ο 40χρονος πλέον Ρουμάνος που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2002-3 και στον Ακράτητο την επόμενη.

Συγκεκριμένα η ομάδα του νυν προπονητή Λίνκαρ Τουρίς Ολτούλ, η οποία προπορεύεται στην Γ΄ κατηγορία της Ρουμανίας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Κραϊόβα 1948. Ωραίας ως εδώ, όμως στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός είχε την… έμπνευση να πανηγυρίσει προκλητικά τη νίκη της ομάδας του.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης o προπονητής της αντίπαλης ομάδας, Αντριάν Φιλίπ και ο βοηθός του, Βάλι Νταβίντ του επιτέθηκαν με γροθιές κατά του Λίνκαρ που έκανε ό,τι μπορούσε για να γλυτώσει.

 

«Με έπιασαν από από τον λαιμό και την στιγμή που άρχισα να τρέχω με ακολουθούσαν ο προπονητής και ο βοηθός της Κραϊόβα. Δεν είχα κλειδιά για τα αποδυτήρια και έτσι άρχισαν μου ρίχνουν μπουνιές και κλοτσιές. Ήμουν τυχερός γιατί κατάφερα να αποφύγω κάποια χτυπήματα. Νιώθω όμως αφόρητους πόνους» είπε μετά το επεισόδιο ο Λίνκαρ και παρουσίασε ένα πιστοποιητικό που πήρε από γιατρό.

Πάντως τη δική τους εκδοχή παρουσιάζουν οι άνθρωποι της Κραϊόβα. Συγεκριμένα ισχυρίζονται ότι ο Λίνκαρ ήταν αυτός που τους επιτέθηκε και μάλιστα ο Βάλι Νταβίντ παρουσιάζει μια φωτογραφία με το σπασμένο δάχτυλό του. «Θα τον μηνύσω», λέει ο Νταβίντ ενώ ο Αντριάν Φιλίπ σημειώνει από την πλευρά του: «Γύρισε στην εξέδρα και έκανε χειρονομίες στους φιλάθλους. Πήγαμε να του πούμε να σταματήσει. Στα αποδυτήρια μας επιτέθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ