Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς». Βελέζ Κανείς Μόσταρ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλαστές ενημερότητες: Και οι 46 ήταν αθώοι!

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισε να απαλλάξει όλους τους κατηγορούμενους του σκανδάλου των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Πλαστές ενημερότητες: Και οι 46 ήταν αθώοι! | to10.gr

Με απόφαση του συμβουλίου Εφετών Αθηνών απαλλάχθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι της σοβαρής υπόθεσης των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για 46 κατηγορούμενους που εμπλέκονταν στην υπόθεση και για τους οποίους πλέον παύτηκε η κάθε ποινική δίωξη. Μεταξύ αυτών και πολύ γνωστά ονόματα όπως οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιώργος Σαρρής, αλλά και ο πρώην ιδιοκτήτης του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος.

Αναλυτικά το dikisports.blogspot.com αναφέρει:

«Ελέγχθηκαν για κακουργηματική απάτη και κακουργηματική απιστία και αθωώθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Ρέμος Ντέμης Νικολαΐδης, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρής, Θωμάς Μητρόπουλος, Γιώργος Αρβανιτίδης, Αριστείδης Σταθόπουλος, και Θόδωρος Κουρίδης.

Στο πόρισμα των 376 σελίδων του Συμβουλίου Εφετών αναφέρεται ότι:

«δεν στοιχειοθετείται η κακουργηματική απάτη, καθώς από την παραπλάνηση των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ δεν προέκυψε βλάβη των ανταγωνιστριών ομάδων, ενώ τα περιουσιακά οφέλη των ομάδων των κατηγορουμένων (χορηγίες ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά δικαιώματα) συνδέονται αιτιωδώς με τη συμμετοχή τους στην αγωνιστική τους κατηγορία, τα οποία θα ελάμβαναν σε κάθε περίπτωση»

-» πλαστογραφία προέκυψε για 17 από τους 46 κατηγορούμενους, αλλά όχι κακουργηματικά λόγω ελλείψεως του στοιχείου του οφέλους ή της βλάβης τρίτου και έχουν πλημμεληματικό χαρακτήρα, αλλά τα πλημμελήματα έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης της πενταετίας»».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από