«Βόμβα» αποχής από επτά πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής λόγω… αναδιάρθρωσης

«Βόμβα» αποχής από επτά πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής λόγω… αναδιάρθρωσης

Επιστολή με την οποία γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να απέχουν από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που ισχύσει η αναδιάρθρωση εξέδωσαν 7 από τις 8 πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής.

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην οποία θέλει να προβεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν βρίσκει σύμφωνες αρκετές από τις εμπλεκόμενες ομάδες ανεξαρτήτου κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται.

Επτά από αυτές και συγκεκριμένα οι πρωταθλήτριες των Ομίλων τους στη Γ’ Εθνική, απειλούν να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν μετατεθεί για μία σεζόν η αναδιάρθρωση. Πρόκειται για τους Ασπρόπυργο, Ιάλυσο, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Κρόνο Αργυράδων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εν λόγω ομάδες:

«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δεν μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτάσσετε, το ανακρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους,

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση των εκπροσώπων των Πρωταθλητών αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα, υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δεν θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

1.Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
2.Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δυό κατηγορίες.
3.Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
4.Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
5.Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.

Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ