«Θα αναβιώσει στην Αθήνα ο αλησμόνητος τελικός του 2004»

«Θα αναβιώσει στην Αθήνα ο αλησμόνητος τελικός του 2004»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δήλωσε πως η αναβίωση του τελικού του Euro 2004 μεταξύ Ελλάδας και Πορτογαλίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο εμβληματικός πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και νυν Ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στην Κρήτη και το Ηράκλειο, δίνοντας το παρών στους τελικούς της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Από τις Αρχάνες όπου γίνονται οι αγώνες ο «Ζαγόρ» μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι αποκαλύπτοντας την ημερομηνία της αναβίωσης του Ιστορικού αυτό παιχνιδιού που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, μην ξεχνώντας να πει τα καλύτερα λόγια για την κρητική φιλοξενία προς την Εθνική αλλά και για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζαγοράκης στο ΚΡΗΤΗ TV:

Για την αναβίωση του τελικού του 2004: «Ίσως δεν υπάρχει ακόμη η ενημέρωση, όμως το παιχνίδι αυτό θα γίνει στην Αθήνα. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, με πιθανότερη ημερομηνία τις 4 Ιουλίου. Φυσικά και μόνο η προσπάθεια που γίνεται από την ΕΠΣΗ είναι πολύ σημαντική».

Για να συνεχίσει τονίζοντας: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και προσωπικό μου φίλο, Νίκο Τζώρτζογλου για την πρόσκληση σε μένα και την οικογένεια μου. Είναι ένα αγώνας γιορτή για το ποδόσφαιρο της πόλης. Γενικότερα θα ήθελα να πω, ότι όλοι οι διεθνείς θεωρούμε την Κρήτη το σπίτι της Εθνικής. Πάντα όταν αγωνιζόμαστε εδώ, ο κόσμος ήταν κοντά μας. Ο Νίκος αγαπάει τον τόπο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική, ενώ η προσφορά του είναι σημαντική».

Τέλος αναφορικά με την υποψηφιότητα του ως Ευρωβουλευτής της ΝΔ για δεύτερη φορά δήλωσε: «Με τίμησε ξανά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκλογές στις 26 Μαΐου. Όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό της χώρας. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Εγώ στην πρώτη θητεία μου ήμουν στην Επιτροπή Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού. Οφείλουμε να επενδύσουμε στα παιδιά και στις νέες γενιές, γιατί διαφορετικά θα έχουμε αποτύχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ