Αναβίωσε ο αγώνας – θεσμός Βραδυποριακός εναντίον Ταλαιπωριακού

Αναβίωσε ο αγώνας – θεσμός Βραδυποριακός εναντίον Ταλαιπωριακού

Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός αναμετρήθηκαν ξανά σήμερα, Μ. Τετάρτη σε έναν αγώνα θεσμό που έλαβε χώρα για 52η φορά.

Την Μεγάλη Τετάρτη (24/4) αναβίωσε η θρυλική κόντρα των Βετεράνων του Ολυμπιακού (Βραδυποριακός) και της Προοδευτικής (Ταλαιπωριακός) σε ένα ματς σήματα κατατεθέν στα αθλητικά δρώμενα της Μεγάλης Εβδομάδας, με φιλανθρωπικό πάντοτε σκοπό.

Τα τελευταία χρόνια η αναμέτρηση δεν πραγματοποιούνταν, αλλά μετά από πρωτοβουλία του Ολυμπιακού φέτος έγινε και πάλι για 52η μάλιστα φορά, στο γεμάτο από πλήθος κόσμου γήπεδο της Προοδευτικής.

Πριν από το ματς έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές βραβεύσεις, ενώ τιμήθηκε η μνήμη τεσσάρων «θρύλων» των ερυθρόλευκων, των Κώστα Πολυχρονίου, του Αντώνη Ποσειδώνα, του Αριστείδη Παπάζογλου και του Τάκη Συνετόπουλου, όπως και αντίστοιχων της Προοδευτικής, ενώ εκ μέρους του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δόθηκε Κύπελλο στους Βετεράνους της Προοδευτικής.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, η αρχηγός και διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η κα. Ευγενία Βασιλειάδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, καθώς και τοπικοί φορείς, όπως ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Σταύρος Κασιμάτης, ο βουλευτής κ. Ιωάννης Τραγάκης, αλλά και πολλοί άλλοι.

Το ματς είχε πολύ ενδιαφέρον και εναλλαγές στο σκορ. Οι βυσσινί προηγήθηκαν με 3-1 (γκολ ο Γκόγκιτς για τον Ολυμπιακού), με τους ερυθρόλευκους να το… γυρίζουν σε 4-3 με άλλο ένα γκολ του «Γκόγκα» και άλλα δύο του Σιδέρη, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στους Βετεράνους του Ολυμπιακού!

Ευχή όλων είναι ο θεσμός αυτός να συνεχιστεί και να γίνεται κανονικά, κάθε χρόνο, με τους Βετεράνους των δύο ομάδων να  ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Βραδυποριακός): Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς, Κοκολάκης. Στην αποστολή ήταν και οι Ασπρογέρακας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Καλύκας, Χρ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κωττάκης, Γλύκας, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κ. Καλτσάς, Γαϊτανάρος, Παναούσης, Ασβεστάς. Κοντά στην ομάδα, όπως πάντα, οι Κρεούζος, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Κασελίμης, Λεβαντής.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (Ταλαιπωριακός): Παχάτουρας, Νικολακάκος, Χατζηαθανασίου, Κασιδιάρης, Μανδρέκας, Σπετσαριάς, Αντωνάκος, Καλούδης, Χρ. Ξανθόπουλος, Νταβέλης, Βαφειάδης. Στην αποστολή ήταν ακόμα και οι Βογιατζής, Αταγιάν, Τσαγκαβέλης, Δασκαλάκης, Φουράκης, Λαμπαδάριος, Θεοδωρόπουλος, Γιδάκος, Θεολόγου, Δελακάς, Σιδηρόπουλος, Τσαβάρας, Κουμεντάκος, Λορέντζος, Μπάκουλης, Κολέμπας, Κουλουριώτης, Κιούρτος, Λαγός, Τσεβρετζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ