Σοκάρει ο Αντεμπαγιόρ: «Είχα τα πάντα έτοιμα για να αυτοκτονήσω!»

Σοκάρει ο Αντεμπαγιόρ: «Είχα τα πάντα έτοιμα για να αυτοκτονήσω!»

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος είχε προετοιμάσει τα πάντα για την αυτοκτονία του!

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στη Daily Mail και προχώρησε σε μερικές σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του.

Ο Τογκολέζος επιθετικός, που πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως είχε προετοιμάσει την αυτοκτονία του.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής μίλησε για εκείνη τη νύχτα που παραλίγο να βάλει τέλος στη ζωή του κι αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία της αυτοκτονίας του. Ο Αντεμπαγιόρ σοκάρει λέγοντας πως είχε τα πάντα έτοιμα και ότι τον απέτρεψε ουσιαστικά ο καλύτερος του φίλος και ο… Θεός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντεμπαγιόρ:

«Εκείνη τη νύχτα είχα αποφασίσει πως θα βάλω τέλος. Αγόρασα ένα πακέτο γεμάτο χάπια. Ετοίμασα τα πάντα, έπινα όλο το νερό, είχα κάνει τα πάντα για να τελειώνω. Υπήρχε ένα φαρμακείο κάτω από το διαμέρισμά μου και πήγα και αγόρασα ένα κουτί με βαριά χάπια.

Οι άνθρωποι που εργάζονταν στο φαρμακείο μόλις με είδαν δεν ήθελαν να μου πουλήσουν τα χάπια, οπότε είπα πως είναι για μία φιλανθρωπία στο Τόγκο. Από εκεί και μετά προετοίμασα τα πάντα όπως είπα, έπινα νερό. Ήταν όλα σχεδιασμένα.

Λίγο πριν πάρω την απόφαση να τελειώνω, κάλεσε στο τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο. Ήταν περίπου μεσάνυχτα και εκείνος έντρομος μου είπε να μην βιάζομαι, ότι έχω πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ζήσω. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις την Αφρική.

Τότε εγώ σκέφτηκα ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να αυτοκτονήσω και πως δεν μου πουλούσε παραμύθι για να με κάνει να αλλάξω απόφαση. Ο καλύτερος μου φίλος με έκανε να εγκαταλείψω την ιδέα της αυτοκτονίας. Αυτός και ότι σκέφτηκα πως ο Θεός είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίζει τι κρατάει και τι όχι».

Ο 35χρονος πλέον δημοφιλής ποδοσφαιριστής ομολόγησε το 2017 ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία για πολλά πολλά χρόνια ξανά και ξανά. «Είμαι αηδιασμένος για το γεγονός ότι τα πράγματα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο», ανέφερε ενώ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που παραχώρησε πως πλέον δεν γίνεται καμία συζήτηση και ούτε λόγος για αυτοκτονία, ενώ επανέλαβε πως είναι ευγνώμων στον καλύτερο του φίλο που τον έσωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ