«Πέταξε» στη δεύτερη θέση η Μπενφίκα! (vids)

«Πέταξε» στη δεύτερη θέση η Μπενφίκα! (vids)

Εύκολο διπλό πήραν οι Αετοί της Λισαβόνας απέναντι στην Άβες  και…»πέταξαν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Σπόρτιγκ, που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Μπενφίκα κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόνας στο 29′. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο […]

Εύκολο διπλό πήραν οι Αετοί της Λισαβόνας απέναντι στην Άβες  και…»πέταξαν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Σπόρτιγκ, που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Μπενφίκα κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόνας στο 29′.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μπενφίκα να απειλεί συνεχώς την εστία του Κουίμ και τελικά να φτάνει στην επίτευξη και δεύτερου γκολ με τον Σεφέροβιτς στο 50′.
Η μπάλα έφτασε μετά από κόντρα στον Σάλβιο, εκείνος τη γύρισε προς την εστία και ο Ελβετός επιθετικός την έσπρωξε στα δίχτυα, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την Μπενφίκα.
Η Άβε πάντως δεν τα παράτησε, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 75′ με γκολ του Ντεφέντι (μετά από ασίστ του Μασάντο) με την Μπενφίκα όμως τελικά να τελειώνει το ματς μόλις τέσσερα λεπτά μετά και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόνας. Πέναλτι που αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν.
Το 3-1 έμεινε τελικά μέχρι τη λήξη και η Μπενφίκα πήρε ένα εύκολο διπλό, προσθέτοντας τρεις ακόμα πόντους στη προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ