Συνεχίζει στην Κίνα ο Τουρέ

Συνεχίζει στην Κίνα ο Τουρέ

Ο Αφρικανός μέσος συνεχίζει το ποδόσφαιρο και συμφώνησε ν’ αγωνιστεί στην β’ κατηγορία της Κίνας και πιο συγκεκριμένα στην Κινγκντάο

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ είχε δηλώσει πριν από ένα περίπου μήνα ότι ο Αφρικανός μέσος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά ο Τουρέ διέψευσε λίγες μέρες αργότερα τον ατζέντη του.

Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό πως ο 36χρονος μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η Κινγκντάο είναι η ομάδα που συμφώνησε με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι και ο Τουρέ θα παίξει και στην Κίνα.

Η κινεζική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Τουρέ για να καλύψει το κενό που προκάλεσε ο τραυματισμός του Χουάν Βερδού όπως αναφέρουν κινεζικές ιστοσελίδες και ο Αφρικανός μέσος θα μεταβεί άμεσα στην Κίνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι οικονομικές αποδοχές του Γιάγια Τουρέ θα είναι εξαιρετικές καθώς αν τα χρήματα δεν ήταν πολλά ο Αφρικανός μέσος δεν θα πήγαινε σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ