Συνεχίζει στην Κίνα ο Τουρέ

Ο Αφρικανός μέσος συνεχίζει το ποδόσφαιρο και συμφώνησε ν’ αγωνιστεί στην β’ κατηγορία της Κίνας και πιο συγκεκριμένα στην Κινγκντάο


Συνεχίζει στην Κίνα ο Τουρέ | to10.gr

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ είχε δηλώσει πριν από ένα περίπου μήνα ότι ο Αφρικανός μέσος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά ο Τουρέ διέψευσε λίγες μέρες αργότερα τον ατζέντη του.

Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό πως ο 36χρονος μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η Κινγκντάο είναι η ομάδα που συμφώνησε με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι και ο Τουρέ θα παίξει και στην Κίνα.

Η κινεζική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Τουρέ για να καλύψει το κενό που προκάλεσε ο τραυματισμός του Χουάν Βερδού όπως αναφέρουν κινεζικές ιστοσελίδες και ο Αφρικανός μέσος θα μεταβεί άμεσα στην Κίνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι οικονομικές αποδοχές του Γιάγια Τουρέ θα είναι εξαιρετικές καθώς αν τα χρήματα δεν ήταν πολλά ο Αφρικανός μέσος δεν θα πήγαινε σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Κίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο