Άρης: «Τρέλα» και στην Κολομβία! (vid)

Άρης: «Τρέλα» και στην Κολομβία! (vid)

Η Μπογκοτά είναι μια πόλη 10 εκατ. κατοίκων, μεταξύ αυτών και 150 Ελλήνες. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Σιταράς, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Σαλόνικα» και οπαδός του Άρη!

Μέχρι τη μακρινή Κολομβία φτάνει η χάρη του Άρη! Ο Γιώργος Σιταράς είναι κάτοικος της Μπογκοτά, πρωτεύουσα της χώρας και δηλώνει φανατικός οπαδός του «Θεού του πολέμου».

Ο κ. Σιταράς είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Σαλόνικα», έχοντας δημιουργήσει μια ελληνική γωνία σε μια πόλη 10. Εκατομμυρίων κατοίκων στην οποία ζουν περίπου 150 συμπατριώτες μας.

Η ιστοσελίδα World Greek Reporter έκανε αφιέρωμα στους Έλληνες της Μπογκοτά και ο Σιταράς εμφανίστηκε στο αφιέρωμα φορώντας ζακέτα με το σήμα του Άρη

Μάλιστα στο αφιέρωμα αναφέρεται πως «…ο ιδιοκτήτης του “Σαλόνικα”, Γιώργος Σιταράς, είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι παθιασμένος με την ομάδα του, τον Άρη…».

Εξάλλου για το εστιατόριό του ο Σιταράς τόνισε πως «…δεν είναι απλώς ένα μέρος για να φάει κανείς γύρο και σουβλάκι. Έχουμε δημιουργήσει μια ελληνική γωνιά στην πόλη. Οι Κολομβιανοί έχουν δεσμούς με τους Έλληνες. Γνωρίζουν την ελληνική κουλτούρα, την ιστορία και τα ελληνικά νησιά», είπε δείχνοντας τους τοίχους του μαγαζιού με του με φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη, τα ελληνικά νησιά και τον αγαπημένο του Άρη.

https://youtu.be/Rjl9ZsPz3Fg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ