«Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας» (vid)

«Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας» (vid)

Ο χαμός του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έχει συγκλονίσει την σύζυγό του, Νοέλια Λόπεθ που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον αγαπημένο της «γκορδίτο».

Το πρωί του Σαββάτου ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σκορπώντας θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Αυτοί που σίγουρα πονάνε και νιώθουν την απώλειά του δεν είναι άλλοι φυσικά από τα μέλη της οικογένειάς του και ειδικά την σύζυγό του.

Η Νοέλια Λόπεθ με ένα σπαρακτικό μήνυμα που λυγίζει και πέτρες αποχαιρετά τον αγαπημένο της αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα είναι πια μαζί με εκείνη και τα παιδιά τους.

Η ανάρτηση της Λόπεθ στο instagram:

«Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ να αντέξω τον πόνο, μας άφησες μόνες. Εσύ που ήσουν γεμάτος ζωή. Τώρα πρέπει να σε αποχαιρετήσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω εις το επανιδείν επειδή εσύ κι εγώ θα είμαστε για πάντα μαζί. Θα περιμένω ζωη μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια εκεί που είσαι.

Βοήθησε μέ, δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς εσένα. Θα σε κουβαλάμε στη σκέψη μας, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις με ωραίες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με βλέπεις και στο χαμόγελο της Τριάνα νας χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπή και θα σε αγαπώ για πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Amor de mi vida, no puedo soportar este dolor, que solitas nos dejas. Te llevas mis ganas de vivir. Hoy tengo q despedirme de ti pero no tengo fuerzas, te diré un hasta pronto porque tú y yo estaremos eternamente juntos. Espérame mi vida, volveremos a ser una familia donde estés. Ese día llegabas de un largo viaje y llegaste con quienes te daban vida, esa vida que ayer se nos fue. Ayúdame gordito porque no imagino la vida sin ti. Ayúdame a criar a nuestras hijas. Dame fuerzas, esas q no tengo. Te llevaremos en el pensamiento y vivirás por siempre en nuestros corazones. Nos has dado la mejor vida y nos dejas los mejores recuerdos. En los ojos de Noelia me mirarás y en la sonrisa de Triana sonreirás conmigo. Te amo y te amaré por siempre papi ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NOELIA LÓPEZ💋Menos es más 👧🏻👶🏻 (@noelialopezm) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ