Πέφτει η αυλαία στην καριέρα του Φερνάντο Τόρες (vid)

Πέφτει η αυλαία στην καριέρα του Φερνάντο Τόρες (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Τόρες, ανακοίνωσε μέσω twitter πως σταματάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από 18 χρόνια καριέρας.

Ο Φερνάντο Τόρες ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων 15 χρόνων, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 χρονών.

O Μαδριλένος επιθετικός είχε μια σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος σε πολλούς κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης (350 συμ/121 γκολ), Τσέλσι (172 συμ/45 γκολ) και Λίβερπουλ (142 συμ/81). Επίσης είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τη Μίλαν (10 συμ/1 γκολ), ενώ τελευταία του ομάδα μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν η ιαπωνική Σαγκάν Τοσού (32 συμ/4 γκολ).

Στη μεγάλη του καριέρα πανηγύρισε 7 τίτλους, με σημαντικότερους εκ των οποίων τα 2 EURO (2008, 2012) και το Mundial (2010) που πανηγύρισε με την εκπληκτική φουρνιά της Ισπανίας, με αυτόν να έχει σημαίνοντα ρόλο (110 συμ/38 γκολ).

Όπως ανακοίνωσε μέσω twitter o El Nino: «Έχω κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσω. Μετά από 18 συναρπαστικά χρόνια, ήρθε η ώρα να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Την Κυριακή θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο και θα εξηγήσω όλες τις λεπτομέρειες. Τα λέμε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ