Ο Βενγκέρ το ξανάκανε! Συμμετείχε σε φιλικό στα 69 του χρόνια (pics)

Ο Βενγκέρ το ξανάκανε! Συμμετείχε σε φιλικό στα 69 του χρόνια (pics)

Ένας μήνας πέρασε από το φιλικό όπου άφησε… χαζό τον Ζινεντίν Ζιντάν και ο Αρσέν Βεγκέρ, έλαβε μέρος σε δεύτερο φιλικό στα 69 του χρόνια.

Για άλλη μια φορά ο Αρσέν Βενγκέρ αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο για αυτόν είναι τρόπος ζωής και ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στην ταυτότητα. Για άλλη μια φορά ο υπερδραστήριος Αλσατός φόρεσε σορτσάκι και ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε σε ένα φιλικό στη Γαλλία.

Ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα εις μνήμην του μεγάλου Γάλλου δημοσιογράφου και σχολιαστή, Τιερί Ρολάντ. Ένα προάστιο στα ανατολικά του Παρισιού, το Κουμπρόν, αποφάσισε να μετονομάσει το γήπεδό του προς τιμήν του θρυλικού δημοσιογράφου οργανώνοντας παράλληλα ένα φιλικό προς τιμήν του.

Η fc Coubron αγωνίστηκε κόντρα στην Fc Varietes με τον Βενγκέρ αλλά και τον Κλοντ Πιέλ να παίρνουν μέρος. Ο Βενγκέρ μάλιστα έδειξε πως τα 10 χμ που τρέχει κάθε πρωί πιάνουν  τόπο καθώς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο μέχρι πέρσι προπονητής της Άρσεναλ, δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Όλοι πιστεύουν πως είναι πραγματικά αδιανόητο να μην έχει ο Ρολάντ ένα γήπεδο που να φέρει το όνομά του (πέθανε το 2012). Ο γιός του ερχόταν να με επισκεφτεί συχνά στο γήπεδο όπου προπονούσα την Άρσεναλ».

Όσο για το αν και πότε θα επιστρέψει, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά όχι για το αν, αλλά για ο πότε αναφέροντας: «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή στο άμεσο μέλλον, δεν είμαι ακόμα έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ