«Λιώμα» στη Μύκονο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής (pics)

«Λιώμα» στη Μύκονο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής (pics)

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας βρέθηκε μεθυσμένος σε παραλία της Μυκόνου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει αρκετές φορές Άγγλους τουρίστες να τριγυρνούν μεθυσμένοι στους δρόμους νησιών της Ελλάδας, αλλά και στις παραλίες. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Αγγλίας, αλλά και της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, αποφάσισε να μας δείξει πως και κάποιοι παίκτες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «τριών λιονταριών» βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Μύκονο με σκοπό να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές προτού ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με την Τότεναμ.

Χθες βρέθηκε σε παραλία του νησιού όπου εκεί γιόρτασε στα 25ά γενέθλια της συντρόφου του, Ρούμπι Μέι, με αποτέλεσμα ο νεαρός παίκτης να πιει πολύ. Μάρτυρες μάλιστα αναφέρουν πως τον είχαν δει να πίνει από το πρωί.

Ο Άλι ήταν σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα η σύντροφος του να ζητήσει από δύο ανθρώπους της ασφάλειας να τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο παίρνοντας τον στα χέρια μιας και ο ίδιος δεν μπορούσε να περπατήσει από μόνος του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Άλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ