Φιλική νίκη της Τότεναμ επί της Γιουβέντους με γκολάρα του Κέιν (vid)

Φιλική νίκη της Τότεναμ επί της Γιουβέντους με γκολάρα του Κέιν (vid)

Τότεναμ και Γιουβέντους βρέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση, με τα «σπιρούνια» να επικρατούν 3-2 των «μπιανκονέρι» χάρη σε μια απίστευτη γκολάρα του Κέιν.

Λένε πως στα φιλικά παιχνίδια μπαίνουν τα καλύτερα γκολ και αν λάβουμε υπόψιν το παιχνίδια ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γιουβέντους τότε το συγκεκριμένο ρητό ταιριάζει απόλυτα και περιγράφει ακριβώς τι συνέβη στο παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την τελευταία φάση του αγώνα που έμελλε να είναι και η πιο καθοριστική για το ματς. Οι «μπιανκονέρι» είχαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και ο Λούκας Μόουρα κέρδισε μια κόντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Κέιν ο οποίος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» εκθέτοντας τον Σέζνι και κάνοντας το 3-2 με μια απίστευτη γκολάρα.

Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τα «σπιρούνια» να προηγούνται στο 31′ με γκολ του Λαμέλα. Στη συνέχεια η «Μεγάλη Κυρία» ανέβασε ταχύτητα και ανέτρεψε το σκορ με τα γκολ των Ιγκουαΐν (56’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (60’).

Η ομάδα του Μαουρίτσο Ποκετίνο απάντησε στην αντεπίθεση της Γιουβέντους με νέα αντεπίθεση ισοφαρίζοντας σε πρώτη φάση με τον Λούκας Μόουρα στο 65’ και τελικά πήρε τη νίκη με το απίθανο τέρμα του Χάρι Κέιν στην τελευταία φάση του ματς.

Δείτε το γκολ του Κέιν: 

https://twitter.com/Spurs_Goleador/status/1152940141289320448

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ