Συνάντησε τον Χένρικσεν ο Κοτσόλης (pic)

Συνάντησε τον Χένρικσεν ο Κοτσόλης (pic)

Ο Στέφανος Κοτσόλης συνεχίζει την παράδοση που έχει θεσπίσει με τον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Ρενέ Χένρικσεν.

Στέφανος Κοτσόλης και Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκαν στον Παναθηναϊκό κατά την περίοδο 1999-2005 όταν ο Δανός αμυντικός έκανε το πέρασμα του από τους «πράσινους» πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με το «τριφύλλι».

Οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και προσπαθούν όσο μπορούν να συναντιούνται και να τα λένε. Μάλιστα όπως αναφέρει ο 40χρονος πρώην τερματοφύλακας κάθε καλοκαίρι βρίσκονται, κρατώντας κάτι σαν παράδοση.

Έτσι Κοτσόλης και Χένρικσεν συναντήθηκαν, για άλλη μια φορά, με τον Δανό να έρχεται στην χώρα μας με την οικογένεια του και τον Έλληνα πρώην διεθνή δίνει νέο ραντεβού με τον φίλου στην Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Στέφανος Κοτσόλης:

«Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρέα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ρενέ να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο! Σειρά μου τώρα στην Κοπεγχάγη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρεα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους!Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.Ρενε να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο!Σειρα μου τώρα στην Κοπεγχάγη!One more year we managed to continue the “tradition” of meeting each other every summer…Dining with Henriksen family and their friends!I don’t think it’s necessary to mention a lot about his football career but I would like to emphasize on his character and personality which made him totally “accepted” and beloved by all the fans no matter which team they support!Rene now it’s my turn to visit Copenhagen! #panathinaikos #panathinaikosfc#football#athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StefKotsolis (@stefkotsolis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ