Σισέ: Άλλο εκκεντρικός άλλο γραφικός…

Σισέ: Άλλο εκκεντρικός άλλο γραφικός…

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, έκλεψε για άλλη μια φορά, για αρνητικό λόγο, την παράσταση…

Και όταν φόρεσε την φούστα είχε τραβήξει την προσοχή όλων. Ήταν η εποχή, πάνω-κάτω, που η Ελλάδα είχε δει και τον Σάκη Ρουβά να φοράει φούστα σε επίδειξη μόδας.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, περί ου ο λόγος ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τότε είχε ακολουθήσει την… μόδα θέλοντας να αποδείξει πως δεν… κολλάει σε τίποτα.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός που είναι το λιγότερο εκκεντρικός. Σε όλη του την καριέρα άλλωστε υπήρξαν στιγμές που προκάλεσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για τις στυλιστικές και όχι μόνο επιλογές του.

Μακριά από το ποδόσφαιρο, εκτός από τις φούστες τον ζήσαμε ακόμη και όταν έπαιζε με τα πράσινα, και τον ζούμε και τώρα ως dj. Η αγάπη του για την μουσική είναι δεδομένη, την βρίσκει και με αυτό τον τρόπο.

Ακόμη και στα χρόνια που ο Σισέ έχει αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο γίνεται συχνά πυκνά «θέμα». Κυρίως με αρνητική χροιά.

Όπως στην τελευταία του ανάρτηση στο instagram όπου αναπαράχθηκε από πολλά ξένα ΜΜΕ όπως η Sun. Τέτοια ευκαιρία γιατί να την χάσουν άλλωστε; Μιλάμε πως το… γραφικόμετρο χτύπησε κόκκινο!

Άλλο εκκεντρικός, άλλο γραφικός. Και ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεπέρασε την… Σαντορίνη με αυτό το μαλλί που «έφτιαξε». Το… τερμάτισε για τα καλά! Έβαψε τα μαλλιά του πράσινα, και πρόσθεσε βούλες. Μαύρες, κόκκινες και κίτρινες βούλες.

Και το… διαφήμισε προφανώς θέλοντας να βρει λίγο δημοσιότητα. Με μια φούστα ίσως να… πήγαινε ακόμη καλύτερα.

Όπως και να έχει ο Σισέ… ξεχώρισε και πάλι.

https://www.instagram.com/p/B1bUotPIkFS/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ