Οι Βέλγοι αποθεώνουν τον Λαΐφη

Οι Βέλγοι αποθεώνουν τον Λαΐφη

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δεν έχει χάσει ματς της Σταντάρ Λιέγης, οι Βέλγοι αποθεώνουν και προβλέπουν... θρίλερ με την οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι ο παίκτης από τον οποίο ξεκινά η εντεκάδα της Σταντάρ Λιέγης κι αυτό δεν είναι υπερβολή, αν κρίνει κάποιος από την παρουσία του Κύπριου αμυντικού σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του. Ο διεθνής στόπερ που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στη Σαντάρ, έχει εντυπωσιάσει με τη σταθερότητα στην απόδοση του και οι Βέλγοι αποθεώνουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.

«Ο Λαΐφης και ο Κριστιάν Λουγιντάμα συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο άμυνας της Σταντάρ. Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι από τα καλά ονόματα της Σταντάρ. Η βελγική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα απόκτησης του παίκτη, στο δεύτερο μισό της σεζόν» αναφέρεται σε χαρακτηριστικό ρεπορτάζ αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Ο Κύπριος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχει δηλαδή παίξει σε 22 αγώνες (πρωταθλήματος και Κυπέλλου) και είναι μέλος ενός κλειστού κλαμπ, με παίκτες που έχουν παίξει πολύ στις ομάδες τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους Στέργο Μαρίνο (Σαρλερουά), Μπατουμπινσίκα, Ντεμίρ, Σεκ και Γκαρσία. Ο τελευταίος πάντως είναι τιμωρημένος και δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί εναντίον της Άντερλεχτ.

Ο Λαΐφης είναι μαζί με τον Οτσόα οι δύο παίκτες που μοιράζονται το ρεκόρ συμμετοχών στο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς Κυπέλλου που έχει δώσει η Σταντάρ Λιέγης, ενώ ο Μεξικανός γκολκίπερ όχι. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Λαΐφης δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από το παιχνίδι με τη Λιρς στις 19 Μαΐου. Πώς να εξηγήσεις αυτή την απίστευτη ιστορία; Προσπαθήστε να δώσετε μια απάντηση».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Μάλιστα, ο διετής δανεισμός εκπνέει φέτος και ήδη στο Βέλγιο γίνεται εκτενής κουβέντα για την οψιόν αγοράς, αλλά και τη διάθεση του Ολυμπιακού να τον εντάξει δυναμικό του τον Κύπριο στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ