Παναθηναϊκός: Επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το πρωί το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Τα πράγματα στο τριφύλλι μόνο θετικά δεν είναι και ο κόσμος είναι στα… κάγκελα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσκεψη των οπαδών δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει περαιτέρω θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο, αντίθετα οι φίλοι της ομάδας ζήτησαν να δουν επιτέλους ανάλογο πάθος με το περσινό. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, θέλουν να δουν παίκτες να παλεύουν και να βγάζουν ένα πρόσωπο που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Οι φίλοι της ομάδας μίλησαν και με τον Δώνη, θέλοντας και τη γνώμη του προπονητή για το τι ακριβώς ευθύνεται και υπάρχει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά, τώρα, την παρουσία τους στο ντέρμπι της Κυριακής, φαίνεται πως η σκέψη της αποχής έχει εγκαταλειφθεί από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Θεωρούν πως αυτή τη στιγμή οι παίκτες έχουν ανάγκη στήριξης και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες το βράδυ της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ