Champions League: Στο νοσοκομείο οπαδός της Λίβερπουλ από επίθεση οπαδών της Νάπολι

Champions League: Στο νοσοκομείο οπαδός της Λίβερπουλ από επίθεση οπαδών της Νάπολι

Ομάδα οπαδών της Νάπολι επιτέθηκε σε δύο φίλους της Λίβερπουλ πριν το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ είχαν προειδοποιήσει τους φίλους της ομάδας που θα ταξίδευαν στην Ιταλία για το παιχνίδι με τη Νάπολι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μεταξύ άλλων τους έλεγαν να μη φοράνε κόκκινα ρούχα στις βόλτες τους στην πόλη και να μην πάνε στο «Σαν Πάολο» με πούλμαν, ενώ σημείωναν πως υπάρχουν αρκετοί ληστές.

Τελικά η ανησυχία των ιθυνόντων της βρετανικής ομάδας είχε βάση, καθώς ένας εκ των 2.500 φίλων της Λίβερπουλ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση σε μπαρ της πόλης λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μια ομάδα ανδρών που επέβαινε σε μηχανές και κρατούσε ζώνες προσέγγισε τον ίδιο και έναν φίλο του με άγριες διαθέσεις. Τους έκαναν επίθεση και τους χτύπησαν, με τον έναν οπαδό της Λίβερπουλ να μεταβαίνει στο νοσοκομείο, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ