Παναθηναϊκός: Το PAO Alive… φουντώνει ξανά – Οι επόμενες κινήσεις

Παναθηναϊκός: Το PAO Alive… φουντώνει ξανά – Οι επόμενες κινήσεις

Αποφασισμένοι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το πρότζεκτ του PAO ALIVE να τρέξουν τις διαδικασίες και να μαζευτούν περισσότερα χρήματα. Πολύ σημαντικό το ζήτημα του γηπεδικού για την εξέλιξη του πρότζεκτ.

Έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα ανεβάσουν τη δραστηριότητα του PAO ALIVE είναι οι άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί με το πρότζεκτ το οποίο μοιάζει τούτη την ώρα το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει τα πεπραγμένα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα σίγουρα δεν είναι πολλά, αφού στα ταμεία έως και σήμερα βρίσκονται κάτι λιγότερα από 725.000 ευρώ, αλλά αν υπολογίσουμε πως αυτά είναι από τον απλό κόσμο, τότε μπορούν να αποτελέσουν μια… βάση για τη συνέχεια. Και για τους επιχειρηματίες από τους οποίους περιμένει στήριξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από την άλλη, τα χρήματα αυτά δεν αρκούν, από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι έχοντες και οι «επιφανείς Παναθηναϊκοί» θα πρέπει να… ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην κινητοποίηση των ανθρώπων με μεγάλη οικονομική άνεση, θα παίξουν οι εξελίξεις με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Να δει ο κόσμος πως μπορεί να τρέξει το γηπεδικό και να στηρίξει την προσπάθεια περισσότερο.

Που βρίσκεται το θέμα του Βοτανικού; Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάνουν συνεχώς συναντήσεις, τόσο για το τεχνικό κομμάτι, όσο και για το οικονομικό. Με βάση τις εκτιμήσεις, μέχρι τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του γηπεδικού, πιθανότατα θετικές και ίσως οριστικές, ώστε το πρότζεκτ να «τρέξει» και να μπει στην τελική του ευθεία.

Θυμίζουμε ότι ακόμα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, αλλά και του δήμου Αθηναίων δεν έχουν καταλήξει οριστικά στο που θα χτιστεί το γήπεδο μπάσκετ κι αν αυτό γίνει σε όμορο οικόπεδο ή σε αυτό της διπλής ανάπλασης.

Τις επόμενες 15-20 μέρες, η ομάδα εργασίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών για τις προμελέτες, αλλά και για άλλα θέματα τεχνικής και οικονομικής φύσεως.

Επιπλέον στο επόμενο διάστημα οι άνθρωποι που «τρέχουν» το PAO ALIVE θα προχωρήσουν σε μεγάλες κινητοποιήσεις, σε καμπάνιες, αλλά και δράσεις σε επαρχεία και εξωτερικό, ώστε όλο και περισσότεροι φίλοι της ομάδας να γίνουν μέλη αυτής της προσπάθειας και να βοηθήσουν. Σύντομα θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ