Κύπελλο Αγγλίας: Οριστική διακοπή σε ματς του τέταρτου γύρου λόγω ρατσιστικής επίθεσης

Κύπελλο Αγγλίας: Οριστική διακοπή σε ματς του τέταρτου γύρου λόγω ρατσιστικής επίθεσης

Η αναμέτρηση της Χάρινγκεϊ με την Γέοβιλ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας διεκόπη οριστικά στο 64ο λεπτό λόγω ρατσιστικής επίθεσης οπαδών σε παίκτη.

Ότι δεν συνέβη στο ματς της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020, συνέβη στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το ματς για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Χάρινγκεϊ και της Γέοβιλ βρίσκεται στο 64ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι. Οι οπαδοί τους σε μια προσπάθεια να ρίξουν την ψυχολογία του αντίπαλου τερματοφύλακα, Βάλερι Ντάγκλας Παγιέτα,  αρχίζουν να πετούν αντικείμενα και να φωνάζουν ρατσιστικές ύβρεις.

Ο Μέρφι εκτελεί το πέναλτι και ευστοχεί, ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είναι εμφανώς επηρεασμένος απ’ όσα έχουν προηγηθεί. Ο αρχηγός της Γέοβιλ πάει προς τους οπαδούς και προσπαθεί να τους ηρεμήσει, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Η προσπάθεια να αποχωρήσει ο κόσμος από το γήπεδο για να συνεχιστεί η αναμέτρηση απέτυχε και έτσι το ματς διακόπηκε οριστικά. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επέστρεψαν αργότερα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να περάσουν μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ