Ντεμικέλις: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Ντεμικέλις: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων των Βαυαρών, Μάρτιν Ντεμικέλις ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη βοήθειά τους, μετά την εισβολή στο Ρέντη.

Το παιχνίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για το UEFA Youth League στο Ρέντη σημαδεύτηκε από την εισβολή χούλιγκαν, με τους Πειραιώτες να καταδικάζουν αμέσως με επίσημη ανακοίνωσή τους το θλιβερό συμβάν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αμέσως μετά την εισβολή έτρεξαν να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της γερμανικής ομάδας, με τη θρυλική μορφή της Μπάγερν Μονάχου και νυν προπονητής της ομάδας Νέων των Βαυαρών, Μάρτιν Ντεμικέλις να ευχαριστεί τους «ερυθρόλευκους» για την βοήθειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός προπονητής ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, τον προπονητή και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που μας προστάτευσαν και μας φρόντισαν μετά τα όσα έγιναν». Τα λόγια του Μάρτιν Ντεμικέλις δείχνουν την άμεση κινητοποίηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μετά την εισβολή στο Ρέντη.

Μια εισβολή, που όπως αναφέραμε, καταδίκασε αμέσως η πειραϊκή ΠΑΕ, τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καμία θέση, αλλά και καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ