Ταλέντο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής δοκιμάστηκε στη Σεβίλλη

Ταλέντο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής δοκιμάστηκε στη Σεβίλλη

Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου ξεχώρισαν την περίπτωση του πιτσιρικά, ο οποίος ταξίδεψε στην Ανδαλουσία για να περάσει από δοκιμαστικά.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ανδαλουσία βρέθηκε ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Αλπασλάν Ταχσίν, προκειμένου να περάσει από δοκιμαστικά στη Σεβίλλη. Ο πιτσιρικάς έχει καταφέρει να… τρελάνει κόσμο στην Ελλάδα και το όνομά του δεν άργησε να ακουστεί για πρώτη φορά και εκτός συνόρων.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξένα σωματεία εξετάζουν την περίπτωσή του, καθώς στο παρελθόν ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει και οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκείνη, πάντως, που πήρε την απόφαση να καλέσει τον Ταχσίν σε δοκιμαστικά ήταν η Σεβίλλη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο scouting σε μικρές ηλικίες. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο μικρός άσος του θρακικού συλλόγου τόνισε: «Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία για εμένα».

Την περσινή περίοδο, ο παίκτης που αγωνίζεται σε συνεργαζόμενη ακαδημία του Δικεφάλου (ο ΠΑΟΚ έδωσε την άδεια για τη δοκιμή), σημείωσε 24 γκολ ενώ μοίρασε και 30 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ