Τσβόλε – Άγιαξ 2-4

Τσβόλε – Άγιαξ 2-4

Υπέροχο ματς, με τον Άγιαξ να πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, την Τσβόλε να μειώνει σε 2-3, αλλά τους πρωταθλητές να φεύγουν τελικά με τους τρεις βαθμούς.

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά τελικά ο Άγιαξ κατάφερε να φύγει νικητής με 4-2 από την έδρα της Τσβόλε και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στην Eredivisie. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας παραμένουν αήττητοι με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες έπειτα από 12 αγωνιστικές και… προελαύνουν για έναν ακόμα τίτλο.

Μέσα σε είκοσι λεπτά ο Άγιαξ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να δείχνει πως δε θα αγχωθεί ούτε στο ελάχιστο. Ο Πρόμες με γκολ στο 6’ και στο 11’ και ο Νέρες με ένα ακόμα στο 20’ έφεραν τον Άγιαξ μπροστά στο σκορ με 3-0 πριν καλά – καλά… ζεσταθούν οι δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι, μέχρι το 30’ είχαν τρεις ακόμα κλασικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, αλλά η Τσβόλε, έπειτα από λάθος, κατάφερε να μειώσει με τον Χάμερ στο 35’.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 62’ ο Σαϊμάκ μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους, δίνοντας έντονο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Η Τσβόλε προσπάθησε να φτάσει σε μια… μυθική ανατροπή, με τον Άγιαξ να κάνει περισσότερο διαχείριση και τελικά να «κλειδώνει» τη νίκη στο 88’. Οι φιλοξενούμενοι… έκρυψαν την μπάλα, με τον Νέρες να είναι ο τελικός αποδέκτης και να τη στέλνει στην ανυπεράσπιστη εστία για το τελικό 2-4.

https://www.youtube.com/watch?v=E_8oYNKTANg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ