Μια… Γιουνάιτεντ μόνος του ο Λεβαντόφσκι

Μια… Γιουνάιτεντ μόνος του ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός επιθετικός συνεχίζει να σκοράρει με κάθε τρόπο και τα εντυπωσιακά στατιστικά του αποδεικνύουν πως πλέον είναι μια ομάδα μόνος του...

Η δαιμονιώδη φόρμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν λέει να σταματήσει, με τον Πολωνό να συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οι επιδόσεις του μπροστά από την αντίπαλη εστία ήταν ανέκαθεν εντυπωσιακές, όμως τη φετινή σεζόν φαίνεται πως το έχει… παρατραβήξει.

Στην προκειμένη περίπτωση, καλύτερη απόδειξη από τους αριθμούς δεν φαίνεται να υπάρχει, αφού τα στατιστικά του φορ της Μπάγερν αποδεικνύουν πως μέχρι στιγμής είναι ο ορισμός του… one man army.

Συγκεκριμένα, τα 27 γκολ που μετράει ο Πολωνός αποτελούν την επιθετική επίδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, η οποία έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους κορυφαίους επιθετικούς, άμεση σύγκριση απλά δεν υφίσταται. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ έχουν σκοράρει συνολικά 19 γκολ, δηλαδή 8 λιγότερα από όσα έχει σημειώσει μόνος του ο Πολωνός.

Αδιαμφισβήτητα, τα στατιστικά του «Λέβα» είναι άκρως εντυπωσιακά και σε περίπτωση που συνεχίσει να σκοράρει ακατάπαυστα, τότε αυτομάτως οι Βαυαροί χρίζονται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ