Το εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ της Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς

Το εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ της Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς πάει από επιτυχία σε επιτυχία στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και μετά το περσινό πρωτάθλημα, φέτος έχει καταρρίψει ένα αμυντικό ρεκόρ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς διαπρέπει στο Ισραήλ. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πάει από επιτυχία σε επιτυχία.

Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα. Κατάφερε, μάλιστα, να διατηρήσει την ομάδα του αήττητη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας 20 νίκες και έξι ισοπαλίες και έχασε μονάχα στα πλέι οφ, αλλά η ήττα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο. Ο δεύτερος τερμάτισε 31 ολόκληρους βαθμούς πίσω.

Φέτος έχει βαλθεί να μη… φάει γκολ. Προς το παρόν δίπλα στο παθητικό της Μακάμπι υπάρχει ένα μεγαλοπρεπέστατο «μηδέν». Σε 11 αγώνες κανένα γκολ για την ομάδα του Ίβιτς. Τι συνιστά αυτό; Παγκόσμιο ρεκόρ. Ναι καλά διαβάσατε.

Μέχρι σήμερα, που η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 1-0 της Ιρόνι Κιριάρ Σμόνα και έσπασε το ρεκόρ της Εσπεράνς Τύνιδας που είχε «γράψει» δέκα σερί ματς στο ξεκίνημα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Ο Βραζιλιάνος, Ντάνιελ Τενενμπάουμ, είναι ο κύριος… υπεύθυνος γι’ αυτό, καθώς είναι ο βασικός τερματοφύλακας, έχοντας κερδίσει τη θέση από τον Έλληνα, Ανδρέα Γιαννιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ