Βρετανία: Προεκλογική εκστρατεία του… Χιου Γκραντ κατά του Τζόνσον (vid)

Ο Βρετανός ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι είναι πανικόβλητος για το τι πρόκειται να συμβεί στην Μεγάλη Βρετανία στην περίπτωση ενός Brexit. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι έχουν απομείνει μόλις οκτώ μέρες έτσι ώστε να σωθεί η χώρα από την καταστροφή.


Βρετανία: Προεκλογική εκστρατεία του… Χιου Γκραντ κατά του Τζόνσον (vid) | to10.gr

Ο Βρετανός ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιού Γκραντ δήλωσε ότι είναι πανικόβλητος για το τι πρόκειται να συμβεί στην Μεγάλη Βρετανία στην περίπτωση ενός Brexit.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι έχουν απομείνει μόλις οκτώ μέρες έτσι ώστε να σωθεί η χώρα από την καταστροφή.

«Είναι κάτι πολύ αντίθετο με εμένα. Ποτέ δεν είχα εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία πριν από τα 59 μου χρόνια. Αλλά αυτή την φορά, νομίζω ότι είναι διαφορετικό. Νομίζω ότι είμαστε αντιμέτωποι – και δεν θέλω να γίνω δραματικός – με μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν νομίζω ότι αυτό που έχει απομείνει στο Συντηρητικό Κόμμα, αφότου έδιωξαν οποιονδήποτε υπεύθυνο ή αξιοπρεπή ή υγιή, είναι κάτι που μπορώ να θεωρώ ως την κυβέρνηση της χώρας που αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον πρωθυπουργό στην ταινία «Love Actually» έχει αρκετές φορές εκφράσει την αντίθεσή του αλλά και την αντιπάθειά του στο πρόσωπο του Μπόρις Τζόνσον. Ήταν μάλιστα και από τους πρώτους που με δημόσιο σχόλιό χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ