Η ΑΕΚ ενημερώνει τους Φιλαδελφειώτες για γήπεδο και υπογειοποίηση

Η ΑΕΚ ενημερώνει τους Φιλαδελφειώτες για γήπεδο και υπογειοποίηση

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πραγματοποιούν ανοικτή συζήτηση τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, για να ενημερώσουν τους κατοίκους για το θέμα του γηπέδου

Μετά την καταψήφιση της ΜΠΕ της υπογειοποίησης στο Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει μια διαδικασία ενημέρωσης από την δική της πλευρά για το έργο- γήπεδο προς τους κατοίκους της πόλης. Η οποία, θα κορυφωθεί τη Δευτέρα, στη συγκέντρωση και την ανοικτή συζήτηση που θα λάβουν χώρα, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Η ΑΕΚ έστειλε πρόσκληση προς τους κατοίκους της περιοχής, προς τους καταστηματάρχες της Νέας Φιλαδέλφειας, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου τα στελέχη που «τρέχουν» το πρότζεκτ του γηπέδου να αναλύσουν τα πάντα γύρω από το θέμα της υπογειοποίησης και να δοθούν απαντήσεις, στα όσα μεταφέρθηκαν από την πλευρά του Δήμου στο πρόσφατο Δ.Σ..

Την παρουσίαση των θέσεων της ΑΕΚ και του όλου έργου θα κάνουν ο projectmanagerτης «Αγια-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, αλλά και ο συγκοινωνιολόγος, Κωνσταντίνος Ζέκος. Ενώ παρόντες θα είναι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής και της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ