Επικό φτύσιμο Μητσοτάκη σε Μελισσανίδη (vid)

Μητσάρας ο Δημήτρης μας. Περίμενε καρτερικά την χαιρετούρα με πρωθυπουργό και έμεινε σαν την καλάμια στον κάμπο.


Επικό φτύσιμο Μητσοτάκη σε Μελισσανίδη (vid) | to10.gr

Πρωθυπουργικό «χουνέρι» στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μάλιστα σε κοινή θέα. Ακόμη περιμένει ο «Τίγρης» να τον χαιρετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας που εμφανίστηκε στο Διεθνές Συνέδριο της Ποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, και που όπως φαίνεται άφησε… ανεξίτηλη ανάμνηση στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Διότι όπως μπορεί να δει κάποιος από το βίντεο, ο Πρωθυπουργός σνόμπαρε κανονικά τον άλλοτε κολλητό φίλο του Αντώνη Σαμαρά, και έπειτα προνομιακό συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα. Τον «Τίγρη» που ένιωθε… Πρωθυπουργός στις προηγούμενες Κυβερνήσεις. Είχε πιάσει στασίδι.

Πρώτο «τραπέζι» πίστα ήταν στην εκδήλωση. Ήθελε να στείλει το «μήνυμα» του πιθανότατα πως είναι και εκείνος «παντός καιρού» επιχειρηματίας.

Να αποθανατίσουν οι φωτογράφοι την εγκάρδια χειραψία του με τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως λες και το… έκανε επίτηδες. Όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, όλους τους χαιρέτησε δια χειραψίας. Και εκείνους που ήξερε και εκείνους που δεν ήξερε.

λους εκτός από έναν: Τον «Τίγρη» που η αμηχανία του έπειτα από την εξέλιξη αυτή, βγάζει μάτι. Συμβαίνουν αυτά. Τι να κάνουμε. Δεν είναι όλοι… Αλέξης που άνοιξε την πίσω πόρτα του Μαξίμου. Υπομονή.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο