8 μυστικά για να φιλάς υπέροχα

8 μυστικά για να φιλάς υπέροχα

Πώς λέγεται στα ελληνικά το great kisser; Αυτό.

Ένα καλό φιλί μπορεί να είναι η αρχή μιας όμορφης σχέσης ή έστω μιας καυτής βραδιάς. Ένα κακό φιλί από την άλλη, μπορεί να τα καταστρέψει όλα, ακόμη και αν αυτός που έχεις απέναντί σου είναι όνειρο (trust me!). To 66% μάλιστα των γυναικών και το 59% των ανδρών που συμμετείχαν σε έρευνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης δήλωσε πως ύστερα από ένα κακό πρώτο φιλί, παύουν να θεωρούν τον άλλον ελκυστικό. Και αφού λοιπόν τώρα σε αγχώσαμε με ποσοστά και έρευνες, σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα tips για να γίνεις expert.

Η στοματική υγιεινή πάνω από όλα:
Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Δεν έχει σημασία πόσο καλή τεχνική έχεις, η κακή στοματική υγιεινή μπορεί πολύ εύκολα και γρήγορα να χαλάσει το mood. Φρόντισε να διατηρείς την αναπνοή σου δροσερή και απόφυγε όσο μπορείς φαγητά που μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία.

Φρόντισε τα χείλη σου:
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι φιλάει τον ET! Φρόντισε λοιπόν να κάνεις κάθε μέρα απολέπιση στα χείλη σου και να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη.Εάν δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις θα σου προτείναμε ένα με γεύση μέντας, καθώς σύμφωνα με τη σεξολόγο Ava Cadell,  σε συνδυασμό με τη ζεστή ανάσα δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς στα χείλη που λειτουργεί ερεθιστικά στα γεννητικά του όργανα. Who knew?!

Tease him:
Αν το καλοσκεφτείς το καλύτερο κομμάτι ενός φιλιού δεν είναι το ίδιο το φιλί αλλά εκείνα τα 30 δευτερόλεπτα λίγο πριν από αυτό, όπου η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή και οι πεταλούδες στο στομάχι σου κάνουν πάρτι. Ταλαιπώρησέ τον λοιπόν λιγάκι. Ξεκίνα κοιτάζοντας τον στα μάτια. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα στείλεις το μήνυμα ότι σου αρέσει κι ότι θέλεις να έρθετε πιο κοντά. Συνέχισε με ένα ζεστό χαμόγελο. Στη συνέχεια κοίταξε αλλού και επέστρεψε στην κουβέντα που είχατε. Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία μία ή δύο φορές και δες τη σεξουαλική σας επιθυμία να εκτοξεύεται.

Ακολούθησε τον ρυθμό:
Το άλφα και το ωμέγα ενός καλού make out session είναι η αρμονία των κινήσεων. Προσπάθησε να βρεις λοιπόν έναν κοινό ρυθμό με τον παρτενέρ σου και αφήστε τα χείλη (αλλά και ολόκληρα τα σώματά σας) να κινηθούν σε αυτόν. Think Baby και Johnny στο Dirty Dancing.

Tease him a little bit more:
Κατά τη διάρκεια του φιλιού σταμάτησε μία δύο φορές και κοίταξέ τον στα μάτια, δάγκωσε τα χείλη σου ή ακόμη σπρώξ’ τον ελαφρά ακουμπώντας το χέρι σου στο στήθος του. Βάζουμε στοίχημα πως δεν θα αντέξει και θα σε τραβήξει πάλι πίσω…

Εξερεύνησε:
Μια καλή “συνεδρία” φιλιών περιλαμβάνει και φιλιά στο λαιμό και τους λοβούς των αυτιών, αλλά και ελαφρά δαγκωματάκια. Άφησε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη και μην περιορίζεσαι μόνο στα χείλη.

Φίλα με όλο σου το είναι:
Σε ένα καλό φιλί δεν συμμετέχουν μόνο τα χείλη σου, αλλά όλο σου το σώμα! Φέρε το σώμα σου κοντά στο δικό του και άφησε τα χέρια σου ελεύθερα να περιπλανηθούν.

Γίνε αυθόρμητη:
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα αυθόρμητο φιλί στη μέση ενός τσακωμού αλά Notebook ή σε κάποια απροσδόκητη στιγμή αλά Notting Hill.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ