Η WADA επέβαλλε τετραετή αποκλεισμό στη Ρωσία από κάθε αθλητική διοργάνωση

Η τιμωρία που επέβαλλε η WADA στη Ρωσία, θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή των Ρώσων σε όλες τις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.


Η WADA επέβαλλε τετραετή αποκλεισμό στη Ρωσία από κάθε αθλητική διοργάνωση | to10.gr

Τετραετής αποκλεισμός από κάθε αθλητική διοργάνωση επιβλήθηκε στη Ρωσία από τη WADA γιατί το εργαστήριο αντιντόπινγκ της Μόσχας, σύμφωνα με το bbc.com, είχε προχωρήσει στην παραποίηση και διαγραφή στοιχείων για δείγματα Ρώσων αθλητών από ελέγχους ντόπινγκ.

Έτσι η WADA επέβαλλε αυτόν τον τετραετή αποκλεισμό, τον οποίο ανακοίνωσε αμέσως μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής στη Λωζάνη.

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Οι αθλητές που μπορούν να αποδείξουν ότι δεν εμπλέκονται στο σκάνδαλο ντόπινγκ θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κάτω από μία ουδέτερη σημαία.

Πλέον η ρωσική ομοσπονδία έχει περιθώριο τριών εβδομάδων για να αποδεχτεί την απόφαση ή να προσφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS).

Αυτή η απόφαση, θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της Ρωσίας σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Euro 2020 (όπου φιλοξενεί και όμιλο στην Αγία Πετρούπολη),το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του καλοκαιριού., τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2022.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο