Τρίο: Ας μιλήσουμε για μια από τις μεγαλύτερες ανδρικές φαντασιώσεις

Τρίο: Ας μιλήσουμε για μια από τις μεγαλύτερες ανδρικές φαντασιώσεις

Νιώθετε άβολα με την ιδέα; Το παν είναι η προσέγγιση στα πράγματα.

Μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις των ανδρών είναι το τρίο με δυο γυναίκες. Και τονίζουμε το δυο γυναίκες, για να μη γίνει μπέρδεμα με το τρίο με δυο άντρες. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση στο μυαλό τους το ένα με το άλλο. Το τρίο με μια γυναίκα και δυο άνδρες έχει άλλο υπόβαθρο και θα το σχολιάσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο.

Όταν λοιπόν ο σύντροφος μιας γυναίκας επιθυμεί να κάνει τρίο και της το προτείνει, αυτό που έχει ονειρευτεί είναι ένας συνδυασμός λεσβιακού και ετεροφυλόφυλου σεξ για τα μάτια του μόνο και σε καμία περίπτωση να “αναμετρήσει” τα προσόντα του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του με άλλον άντρα.

Με λίγα λόγια ο μέσος άντρας έχει φαντασίωση να έχει στο κρεβάτι του δυο γυναίκες πρόθυμες να κάνουν σεξ και μεταξύ τους και μαζί του και να τους αρέσει όλο αυτό πολύ.

Νιώθετε άβολα με την ιδέα; Το παν είναι η προσέγγιση στα πράγματα. Το πρώτο σοκ μπορεί να σας βρίσκει να κοιτάζετε γύρω σας με βλέμμα απελπισίας ή να προσπαθείτε να απαντήσετε με ηρεμία σε πολλές ερωτήσεις ενώ παράλληλα το threesome κάνει αντίλαλο στο κεφάλι σας.

Κάπου εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια: Όταν σε ένα κρεβάτι πέσουν περισσότεροι από δυο, είναι πιθανόν όταν τελειώσει όλο αυτό κάποιοι να νιώθουν πολύ διαφορετικά από πριν. Ορισμένοι καλύτερα, οι περισσότεροι όμως χειρότερα. Όχι από την πράξη αυτή καθαυτή, αλλά από όσα επιφέρει αυτή στη συνέχεια: Κάποια σύγκριση, λίγη ζήλεια, ορισμένα συναισθήματα και η απώλεια της αποκλειστικότητας σηκώθηκαν από το κρεβάτι αλλά έπεσαν στο τραπέζι. Πριν λοιπόν το κάνετε σκεφτείτε καλά το μετά και αν τελικά αυτή η εμπειρία θα κάνει καλό σε εσάς τις ίδιες ή τη σχέση σας και δεν εννοούμε καθόλου για λόγους ηθικής. Μπορεί να παραμείνετε τρεις και μετά από αυτό το τρίο.

Ο γαλλικός ερωτισμός είναι απενεχοποιημένος εδώ και αιώνες και αγκαλιάζει ήθη με φινέτσα, απαλλαγμένα από τις πρόστυχες ταμπέλες τους. Η Αμερικανίδα συγγραφέας Pamela Drukerman, μετακόμισε από τις ΗΠΑ και πλέον ζει μόνιμα στο Παρίσι. Η Pamela, επηρεασμένη από τις κοινωνικές της συναναστροφές αποφάσισε να προσφέρει στο σύζυγο της ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για τα 40α του γενέθλια: Ένα threesome.

Κάπου ανάμεσα στις προσωπικές της ανησυχίες, στο σεξουαλικό άνοιγμα που επιχειρεί, στους φόβους της και τα κομίκ στοιχεία τα οποία συμπεριλαμβάνει η απόφαση της να μοιραστεί τον άντρα της μια άλλη γυναίκα, ίσως κάπου εδώ βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ