Μαριέττα Χρουσαλά: Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση (pics)

Μαριέττα Χρουσαλά: Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση (pics)

H Μαριέττα Χρουσαλά έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού η οικογένειά της της χαρίζει καθημερινά αμέτρητες στιγμές ευτυχίας!

H Mαριέττα Χρουσαλά έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού η οικογένειά της της χαρίζει καθημερινά αμέτρητες στιγμές ευτυχίας! Τα τελευταία χρόνια, η ίδια θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, τον γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα και να απομακρυνθεί από την τηλεόραση. Η απόφασή της να δημιουργήσει τη δική της συλλογή με σανδάλια, την έχει δικαιώσει, αφού κάθε χρόνο όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν για την γκαρνταρόμπα τους.

Βέβαια, η Μαριέττα Χρουσαλά εξακολουθεί να επικοινωνεί με εκείνους που την αγαπούν μέσα από τα social media και ιδίως από το Instagram, δημοσιεύοντας στιγμές από την καθημερινότητά της. Το βράδυ της Πέμπτης, η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της στον γάμο δύο καλών τους φίλων, με την ίδια να κοινοποιεί στο προφίλ της κάποιες φωτογραφίες από την βραδιά.

Για ακόμα μια φορά, η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίασε με την λαμπερή της εμφάνιση και το δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη φόρεμά της και φυσικά συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα! «Another great night celebrating love! weddingparty#wearing#celiakritharioti#loveit#amazing#party#fun#time#friends», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων!

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ